Bliv en del af TV 2's digitale brugerpanel!


Hvad er TV 2's digitale brugerpanel?
Hos TV 2 vil vi gerne give vores brugere de bedste digitale oplevelser - derfor har vi oprettet TV 2's digitale brugerpanel.
Som medlem af brugerpanelet giver du input og feedback på nye digitale koncepter og funktioner på f.eks. TV 2 PLAY og tv2.dk.

Hvordan fungerer det?
Vi kontakter der per e-mail, hvor vi inviterer dig til at give feedback på forskellige aktiviteter som f.eks. online spørgeskema og online brugertest. Den e-mail du modtager indeholder nærmere instruktioner og deltagelsen vil selvfølgelig være ganske frivillig.

For hver aktivitet vil vi udtrække en vinder af et gavekort blandt dem som deltager.

Hvordan kommer jeg igang?
For at blive medlem af brugerpanelet, skal du udfylde nedenstående spørgsmål. Herefter vil du modtage en mail med bekræftelse om at du er blevet medlem.

Kan jeg afmelde mig igen?
Ja, du kan til enhver tid afmelde dig brugerpanelet. Det gør du ved at trykke på et link nederst i de e-mails, som du vil modtage fra os. Og du bliver slettet fra brugerpanelet.

Hvordan behandler I mine personoplysninger?
Ved tilmelding samtykker du til, at vi må opbevare og behandle de personoplysninger, som du giver os. Vi bruger personoplysningerne sikkert og bruger dem til at kontakte dig om feedback. Du kan læse mere om TV 2's brug af personoplysninger her.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i TV 2's digitale brugerpanel!