Bliv en del af Monthio's brugerpanel!


Hvem er Monthio?

Monthio er en SaaS fintech virksomhed, der hjælper banker og andre finansielle institutioner i deres låneprocesser. Gennem vores produkt vil du som slutbruger nemt kunne dele dine data gennem Open Banking. Måske har du allerede mødt os i forbindelse med, at du har købt en bil eller lånt penge.

Hvad er Monthio's brugerpanel?

Hos Monthio vil vi gerne være med til at gøre låneprocessen nemmere. Vi vil skabe de bedste digitale oplevelser for både vores kunder - og dig som forbruger!

Derfor har vi oprettet et brugerpanel, hvor du kan være med til at påvirke vores fremtidige produkter og udvikling. Din mening betyder meget for os. Både positiv og negativ feedback er med til at forbedre vores produkt.

Hvordan fungerer det?

Vi sender dig en mail, når du kan deltage i en ny test. En test kan bestå af et spørgeskema eller en interaktiv app prototype, som du skal klikke dig igennem og måske svare på et par spørgsmål omkring. Det kan også være endnu simplere og være et enkelt billede, du kan give feedback på.

Langt de fleste tests vil tage 5-10 minutter. Du kan lave testen på din mobil eller din computer - det bestemmer du helt selv. Og du deltager selvfølgelig kun, når du har tid og lyst.